You have no items in your shopping cart.

DESIGN YOUR LIVING

Velkommen til Scandiwall – unik romdekor for hjem og konsept. Skreddersydde løsninger i innovative materialer som steinfinér, digitaltrykt mosaikk, rust- og betongveggbekledning samt dekorpaneler. Våre fototapeter holder høy kvalitet og kan enkelt bestilles på nett.

Populære tapeter

Tapeter, fototapeter og unik romdekor!

Skreddersydd romdekor for konsept og innredning

Scandiwall er Nordens ledende leverandør av dekor for vegg, gulv og tak. Vi har markedets bredeste utvalg av funksjonell og inspirerende romdekor som ved behov kan skreddersys. Gjennom vår webplattform kan du som kunde, bedriftskunde eller privatperson, enkelt søke og bestille våre produkter slik som tapeter, fototapeter, bilder, plakater og annen romdekor. 


Scandiwall – kvalitet og service!

Som kunde – innreder eller konseptutvikler, arkitekt eller konsulent – får du alltid:

En kontakt til ferdig løsning

Personlig service

Erfaring fra mer enn 10 000 utførte kundeprosjekter

Tilgang til markedets beste utvalg 


Et unikt og omfattende utvalg

Opp gjennom årene har vårt utvalg utviklet seg og omfatter i dag, foruten tapeter og produksjon av skreddersydde fototapeter, også eksklusive agenturer for tynn steinfinér, paneler og digitaltrykt mosaikk slik som trykte tepper, lydabsorberende plater og innertaksplater.


Scandiwall – en løsningsleverandør

Kombinasjonen av våre produkter og tjenester, så vel som vår omfattende erfaring med prosjekter, gjør at vi i dag er en etablert servicepartner til Nordens fremste konseptbyråer og innredere, så vel som spesialist for arkitekter og konsulenter.
I 3 år har vi blant annet vært stolt leverandør og samarbeidspartner med Nobel Night Cap og Nobel-festlighetene! 
Dere skal alltid føle dere velkommen med spørsmål om stort og smått!