You have no items in your shopping cart.
Picture for category Photo Wallpaper

Fototapet

Å tapetsere en fondvegg er en enkel måte å forandre et hvilket som helst rom på!

Våre fototapeter trykkes på et slitesterkt non-woven-stoff for holdbarhet og enkel tapetsering. Bla deg gjennom våre kategorier og spesielt utvalgte fotokunstmotiver, eller bruk søkefeltet for å finne din egen favoritt blant millioner av bilder i bildebanken vår.

Har du et bilde som du har tatt selv? Trykk bildet ditt som fototapet hos oss, for et skikkelig personlig hjem! Last opp ditt eget bilde her

Sorter etter:

FOTOTAPETER MED HØY KVALITET TIL RETT PRIS

Scandiwalls fototapeter

Her på Scandiwall trykker vi fototapeter i toppkvalitet. Alle motiver har knivskarp oppløsning og er fra profesjonelle fotografer og eksklusive designere. Fototapeten trykkes deretter med ekstrem presisjon og spektakulær fargegjengiving på et høykvalitets medium. Sluttresultatet blir en fantastisk veggdekorasjon som løfter innredningen din til et helt nytt nivå.

Trykk ditt eget motiv hos Scandiwall

Hos Scandiwall kan vi trykke dine egne motiver eller mønstre som fototapet. Det kan være alt fra et naturmotiv til en egen grafisk design. Vi hjelper gjerne til med rådgivning og tilbyr også retusjeringstjenester om dette er ønskelig. Å bestille en fototapet fra et eget motiv er veldig enkelt – bare last opp bildet, velg beskjæring og gå videre til kassen. Enkelt som ingenting!