You have no items in your shopping cart.
 • Kundeservice
 • Kundeservice

  ORDER - GENERELL INFORMASJON

  Ingen medlemskap eller passord er nødvendig for å foreta et kjøp fra Scandiwall, men for å handle på nettet må du være minst 18 år, eller ha tillatelse fra dine foreldre / foresatte. Prisene er oppgitt i valutaen valgt.

  Du kan gjøre ditt kjøp enkelt og bekvemt direkte i vår nettbutikk og produktene vil bli levert av din lokale posttjenesten, eller spesiell levering, hvis du har valgt det alternativet.

  Ved levering til Norge, Åland og andre ikke EU-land vil du ikke bli belastet svensk moms, men du er ansvarlig for eventuelle innenlandske skatt, moms og tollklareringsgebyr. Sjekk med ditt lokale postkontor eller tollmyndighet for informasjon.

   

  SVERIGE

  Vi belaster et fraktgebyr på kr. 79 per enhet innenfor Sverige, uansett størrelse og antall. (Gjelder ikke frakt med pall). Våre kanvaslerretsbilder leveres normalt innen 5-9 virkedager.

  Fototapeter leveres innen 3-4 virkedager (ikke med faste mål), og fotokunst leveres innen 10-14 virkedager.

  Deleivery to Northern Europe and distant locations might be longer due to the transportation service.

   

  STANDARD FOR EU, NORGE OG ÅLAND

  Vi belaster et fast fraktgebyr innenfor EU, Norge og Åland, uansett størrelse og antall. (Gjelder ikke frakt med pall)

  Danmark: DKK 299
  Norge: NOK 239,20 ekskl. moms
  Åland: € 23,92 ekskl. moms
  EU: € 37,38
  EU: GBP 29,90
  Finland: € 7,90

  Våre kanvaslerretsbilder og fototapeter leveres normalt innen 5-9 virkedager, fototapeter 4-5 virkedager (ikke med faste mål) og fotokunst leveres innen 12-16 virkedager. Levering skjer til ditt nærmeste postkontor / pakkeutleveringssted.

  MERK

  Ved levering til Norge, Åland og andre land som ikke er medlem av EU, debiterer vi ikke svensk moms. Kunden må selv sørge for å betale eventuell innenlandsk skatt, moms og tollavgifter. Sjekk reglene hos dine lokale post- eller tollmyndigheter.

   

  UTENFOR EU, NORGE OG ÅLAND

  Vi belaster et fast fraktgebyr (USD 106,69 ekskl. moms) utenfor EU, Norge og Åland, uansett størrelse og antall. (Gjelder ikke frakt med pall)

   

  UAVHENTET FORSENDELSE

  For uavhentede forsendelser debiterer Scandiwall hele ordreverdien inklusive tilleggskostnader som frakt og eventuelle fakturaavgifter. Dette er for å dekke Scandiwalls material-, arbeids-, transport- og administrasjonskostnader.

  Leveringstid standardtapeter

  Vi selger tapeter både fra svenske og internasjonale tapetprodusenter. Derfor skiller leveringstidene seg fra hverandre. Nedenfor ser du omtrentlige leveringstider.

  Leveringstid innenlands (Sverige) fra produsent: ca. 4–7 arbeidsdager (om ikke annet er oppgitt).

  Leveringstid utenlands fra produsent: ca. 2 uker (om ikke annet er oppgitt).

  Vi tar forbehold for eventuelle utsolgte varer hos leverandører eller forvanskende omstendigheter utenfor vår kontroll som gjør at leveringstidene iblant kan bli lenger enn vi angir. Vi prøver da å kontakte deg så raskt som mulig for å informere om gjeldende omstendigheter. Iblant kan varer som vises i nettbutikken være tatt ut av sortimentet hos leverandørene våre.

  Vi gir deg i så fall beskjed dersom dette gjelder din bestilling. Om du føler deg usikker, må du gjerne ta kontakt.

   

  BETALINGSALTERNATIVER

   

  Kredittkort - VISA eller Master / Eurocard

  Vi samarbeider med PayEx, den ledende leverandøren av elektroniske betalingstjenester i Norden. PayEx betalingstjenester oppfyller alle internasjonale sikkerhetskrav.

   

  FAKTURA via Klarna med 14 dagers betalingsbetingelser

  Vi samarbeider med Klarna kan tilby deg en trygg og smidig betalingstjeneste. Fakturaer er betalt innen 14 dager fra bestilling. Fakturaene blir sendt i posten, og er betalt av post eller bankgiro.

   

  AVDRAGS PLAN via Klarna Konto

  En avdragsordning med Klarna Konto. Du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned, fra SEK 50 / måned eller 1/24 av totalbeløpet. Beløpet kan betales i sin helhet når som helst. Et administrasjonsgebyr på SEK 29 belastes for hvert kjøp.


   

  ANGREFRIST & DEFEKTE VARER

  Angrefrist

  Som hver tilpasset tapet er laget for å måle og produsert på forespørsel, angrefrist i henhold til forbrukerrettigheter gjelder ikke. Grunnen til dette er at produktet er laget for å måle med en klar personlige stempel.

   

  Angrerett for tapetruller

  Alle tapetruller som produseres tilhører en unik batch (serie) av tapeter som farges i et felles fargebad. Det innebærer rent konkret at det oppstår grader av fargeforskjeller mellom batcher på grunn av den unike fargesammensetningen i fargebadet. Derfor ønsker vi at du som kunde informerer oss og sender eventuelle returer innen 1 uke fra du mottar tapetrullene, slik at vi kan sørge for at de kan selges videre sammen med ruller fra samme batch. Før bestilling kan det også være lurt å bestille litt i overkant for å være sikker på at du slipper å bestille flere tapetruller senere.

  Det kan da hende at du får ruller fra ulike batcher med fargeforskjeller som følge. Du er hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice for eventuelle vareprøver før kjøpet, og du er selvsagt også velkommen til å besøke den fysiske butikken vår.

  Hvis du vil benytte deg av angreretten, må du kontakte oss snarest mulig via e-post eller telefon slik at vi kan bekrefte returen Returner ingen produkter til Scandiwall før du har kontaktet kundeservice.

  Vi tar kun imot hele og uppnede tapetruller i retur.

  Hvis du benytter deg av angreretten, er du som kunde ansvarlig for returfrakten. Hvis du returnerer fra et land utenfor EU, må du være nøye med å notere på tolldokumentene at det dreier seg om retur/opphevelse av kjøp.

   

  Garanti og defekte varer

  Vi håper at alle kunder vil være helt fornøyd med kjøpet. Men hvis du trenger å returnere et produkt gjelder følgende regler:

  Scandiwall tilskudd ett års garanti mot fabrikasjonsfeil på alle produkter. Garantien gjelder ikke mangler som skyldes slitasje, feilaktig installasjon eller uaktsomhet. Våre bilder er kvalitetssikret og produsert av høyeste kvalitet materiale i passende produksjonsanlegg. For å sikre et produkt fri for defekter som vi har innebygde kvalitetskontroller under hele fremstillingsprosessen. Vi anbefaler imidlertid at du alltid sjekke produktet før montering for å være sikker på at den er fri for produksjonsfeil eller transportskader. Dette er spesielt viktig for våre tapeter, som vi ikke refundere eventuelle kostnader som følge av repapering eller upassende installert tapeter.

  Vi anbefaler også våre kunder til å bruke et lim som passer for tapeter på ikke-vevd kvalitet. Spør din lokale forhandler butikken hvis du er usikker. Hvis en annen lim har blitt brukt kan vi ikke garantere resultatet. Det er også viktig å være klar over det faktum at bilder og fotografier kan variere i nyanse, skygge og oppløsningen avhengig av ulike lysforhold og resultatene for ulike dataskjermer. Dessverre er vi ikke i stand til å ta hånd om, eller ta ansvar for, forskjeller mellom bildet på datamaskinens skjerm og leverte produktet.

   

  Klager & retur

  Ved en feil produkt, kan du sende oss en kort beskrivelse vedlagt dokumentasjon og et bilde til customerservice@scandiwall.com. Vi vil kontakte deg innen en arbeidsdag med instruksjoner. Vennligst ikke returnere alle produkter uten først å kontakte vår kundeservice. Fabrikasjonsfeil eller transportskader er erstattet med et nytt produkt gratis. I samsvar med Kundekjøp Act noen krav vedrørende en produksjonsfeil på et produkt må fremsettes innen 3 år. Klager må fremsettes innen rimelig tid etter påvisning av defekten. Hvis en produksjonsfeil klage er fremsatt etter utløpet av garantiperioden, bevisbyrden går over til kjøperen.

   

  Andre Opplysninger

  For å sikre et godt sluttresultat er det viktig at de vedlagte installasjonsinstruksjonene blir fulgt. Ikke-vevet veggen papir anses lett å henge, men hvis du er usikker på din evne, anbefaler vi at du benytter en profesjonell. Vi forbeholder oss retten til ikke å være ansvarlig for trykkfeil, riktigheten av opplysningene, eller eventuelle feil i spesifikasjoner på alle våre produkter og tjenester. All bildeinformasjon på våre sider er å bli sett på som illustrasjoner, og vi kan ikke garantere at bildet gjenspeiler den nøyaktige utseende eller egenskaper av produktet.

   

  Andre Opplysninger

  Kunden er ansvarlig for bildet opphavsrett når du laster opp bilder. Vi forbeholder oss retten til å nekte produksjon av bilder som vi anser som upassende. Ingen av bildene fra Scandiwalls utvelgelse produktet kan reproduseres eller på annen måte brukes til kommersielle formål uten skriftlig samtykke fra Scandiwall.