You have no items in your shopping cart.
 • Produktinformasjon
 • Produktinformasjon

  Våre fototapeter holder høyeste material- og trykkekvalitet. Alle fototapeter kan bestilles etter mål for å passe nøyaktig til veggen din. Vi anbefaler at du legger til en sikkerhetsmargin på ca. 3-5 cm i både bredde og høyde for ditt fototapet, for å sikre optimal montering.

   

  FOTOTAPET 

  Vårt fototapet er et formstabilt og slitesterkt tapet av typen non-woven. Limet påføres direkte på veggen (non-woven-lim), og tapetlengdene monteres kant i kant. Tapetet er enkelt å montere, men kontakt fagperson hvis du er usikker.Tapetet er brannsikkerhetsklassifisert iht. materialklasse DIN EN 13501-1; C-s1,d0

  www.sp.se/sv/index/information/fireclassification/sidor/default.aspx

  Les og følg alltid monteringsanvisningen: 

  Monteringsanvisninger fototapeter

  Monteringsanvisninger fototapeter faste dimensjoner

   

  LAST OPP DITT EGET BILDE FOTOTAPET

  Scandiwall kan ta imot følgende filformater: JPG eller TIFF. Bildet må ha høyeste oppløsning og ha riktig orientering (stående/liggende format). Vi anbefaler 1 piksel/mm trykk. Eksempel: Hvis du ønsker en tapetstørrelse på 2000 mm x 2200 mm, bør bildet være på 2000 x 2200 piksler. Hvis filen din er større enn 10 MB, kontakt: kundservice@scandiwall.se

  Ved bruk av eget bilde er kunden selv ansvarlig for spørsmål i forbindelse med bilderettigheter for bildene som sendes inn. Vi forbeholder oss retten til å nekte produksjon av bilder som vi anser som umoralske.

  Vi gjør også kunden oppmerksom på at ingen av bildene i Scandiwalls sortiment skal reproduseres eller på annen måte brukes til kommersielle formål uten skriftlig samtykke fra Scandiwall.